Despre Noi

Despre NANA-APARTMENTS

Oferim cazare la cele mai inalte standarde pentru ca tu sa te bucuri de cele mai frumoase si inedite zile petrecute in unul dintre cele sapte apartamente puse la dispozitie. Ne-am castigat prestigiul de bestseller, datorita designului elegant regasit in cadrul interioarelor, care pune in evidenta fiecare accesoriu decorativ. Dorim sa inspiram liniste si sa creeam un mediu familiar pentru cei aflati departe de casa, pentru a estompa dorul.

Nana-Apartments se mandreste cu doua cladiri impresionate, construite recent. Fiecare mizeaza doar pe tendintele momentului reflectate in amenajarea si compartimentarea interioara. Cladirea verde a fost finalizata in anul 2011, iar cea albastra in 2015, ambele fiind securizate si pazite permanent un paznic. Intrarea in curte este posibila doar pe baza de cartela, pentru a conferi persoanelor cazate sentimentul de siguranta.

Pentru a-i mentine pe cei mici mereu activi si preocupati, am pregatit trei spatii exterioare de joaca, unde copii pot sa isi consume energia si sa nu intre intr-o stare de monotonie. Nu i-am omis nici pe parintii care doresc un moment de relaxare deplina si o noua experienta. Profitati din plin de utilitatile complexului si angajati-va sa vizitati macar o data sala interioara, transformat intr-un loc special creat pentru voi pentru a va destine. Indreptati-va spre jocul care vi se potriveste: tenis de masa, squash interior, baschet, biliard sau darts.

Curatenie
Facilitati
Personal
Comfort
Locatie
Valoarea banilor

In general, Check in-ul se face incepand cu ora 14:00. Ne dorim sa ajungi in siguranta si sa iti indeplinesti scopul pentru care ai ales sa locuiesc o perioada la noi. Dupa ce totul se va incheia, vom finaliza Check out-ul pana la ora 12:00.