Corporate Housing

CE OFERIM?

Oferim cazare la cele mai inalte standarde pentru ca tu sa te bucuri de cele mai frumoase si inedite zile petrecute in unul dintre cele sapte apartamente puse la dispozitie. Ne-am castigat prestigiul de bestseller, datorita designului elegant regasit in cadrul interioarelor, care pune in evidenta fiecare accesoriu decorativ. Dorim sa inspiram liniste si sa creeam un mediu familiar pentru cei aflati departe de casa, pentru a estompa dorul.

Nana-Apartments se mandreste cu doua cladiri impresionate, construite recent. Fiecare mizeaza doar pe tendintele momentului reflectate in amenajarea si compartimentarea interioara. Cladirea verde a fost finalizata in anul 2011, iar cea albastra in 2015, ambele fiind securizate si pazite permanent un paznic. Intrarea in curte este posibila doar pe baza de cartela, pentru a conferi persoanelor cazate sentimentul de siguranta.

INCHIRIERE APARTAMENTE CORPORATE

Inca de la primele interactiuni cu oaspetii am dat dovada de profesionalism si am luat in considerare fiecare cerinta a clientilor nostri pentru ca ei sa fie multumiti pe deplin de apartamentul pus la dispozitie. 

De ce noi?

Dacă aveți nevoie de cazare pentru călătoria dvs. de afaceri sau de studiu în Cluj-Napoca sau dacă doriți să participați la un congres, veți găsi în apartamentele noastre tot ceea ce aveți nevoie cu serviciile unui hotel și atenție personalizată pentru șederi lungi sau scurte.

Apartamentele sunt situate aproape de principalele centre de afaceri ale orașului, precum și de aeroport. De asemenea, oferim posibilitatea de a parca în caz de călătorie cu mașina, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic.

Apartamentele sunt decorate cu gust și au o atmosferă calmă și relaxantă pentru a vă face să vă simțiți confortabil și să uitați de stresul muncii și de afaceri. Cu internet gratuit și unde îți poți organiza întâlniri de afaceri sau studia fără a fi deranjat.

CAFEA & CEAI

Cafeaua si ceaiul sunt oferite gratuit din partea casei pe toata durata sederii

WIFI GRATUIT

Toate apartamentele noastre beneficiaza de Wifi personal si TV Led

BUCATARIE

Bucataria e complet utilata pregatita pentru a satisface orice nevoie

IULIUS MALL

Distanta de la noi la Iulius Mall e de doar 2 minute

CURATENIE GRATUITA

Curatenia este gratuita pe toata durata in functie de nevoile clientilor

FACILITATI GENERALE

Apartamentele beneficiaza de toate utilitatile necesare si aparatura de ultima generatie

500
Clienti lunar
9.5
Nota recenzii
99.9%
Satisfactie
100%
Au revenit cu drag

AI NEVOIE DE MAI MULT?!

Daca nu te-am convins inca si ai nevoie de mai multe detalii, iti stam la dispozitie la numarul de telefon +40 757 971 817 sau la adresa de email contact@nana-apartments.ro